به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه صورت گرفت
نخستین همایش ملی حکمرانی، امنیت غذایی و تولید محصول سالم به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه و همکاری اتحادیه انجمن تعاون روستایی با حضور محققان و پژوهشگران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه، نخستین همایش ملی حکمرانی، امنیت غذایی و تولید محصول سالم توسط دانشگاه آزاد اسلامی ساوه و همکاری اتحادیه انجمن تعاون روستایی با حضور محققان و پژوهشگران این حوزه برگزار شد.
ایده برگزاری اولین همایش حکمرانی، امنیت غذایی و تولید محصول سالم با هدف انتقال آگاهی، دانش و تجربیات علمی و اجرایی کارگاهی و هماندیشی تخصصی اساتید، محققان، دانشجویان و دانش پژوهان مرداد ماه 1402 شکل گرفت و مقرر گردید این همایش با همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به عنوان مجری بخش علمی و اتحادیه شرکتهای تعاونی روستایی همچنین مدیریت تعاون روستایی استان قم به عنوان مجری بخش اجرایی همایش برگزار گردد.
دبیر همایش ملی حکمرانی، امنیت غذایی و تولید محصول سالم گفت: پس از تشکیل کارگروههای تخصصی و جلسات متعدد محورهای اصلی در حوزههای علوم زراعی و باغی، علوم دامی، صنایع غذایی، دامپزشکی، حکمرانی در علوم کشاورزی، سیاستگذاریهای دولت، نقش و جایگاه تعاونیها و تشکلهای روستایی و کشاورزی در امنیت غذایی و تولید محصول سالم انتخاب و 31 محور تخصصی طراحی گردید. سپس فراخوان جذب مقاله به مؤسسات تحقیقاتی و دانشگاههای کشور ارسال گردید.
دکتر مریم مجیدی افزود: در ادامه فرایند فعالیتهای ستادی همایش از موسسات، شرکتها و اتحادیههای بخش کشاورزی به منظور مشارکت در برگزاری این همایش دعوت به عمل آمد. در مجموع 87 مقاله علمی در ذیل محورهای همایش به دبیرخانه علمی همایش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه ارسال گردید. پس از بررسی دقیق مقالات در کمیته علمی همایش که متشکل از اساتید دانشگاههای مختلف کشور و محققین سازمانهای تحقیقاتی بود 69 مقاله به منظور ارائه در این همایش انتخاب گردید.
معاون پژوهشی واحد ساوه با اشاره به زمان برگزاری این رخداد گفت: در تاریخ 27 اردیبهشتماه سالجاری این همایش با حضور بسیار چشمگیر محققین، پژوهشگران حوزه کشاورزی و حکمرانی مدیران عالی رتبه کشوری و اساتید دانشگاه و دانشجویان علاقمند برگزار گردید.
همچنین در حاشیه همایش تولیدکنندگان موفق و کارافرین عرصه کشاورزی و محصولات غذائی سالم و ارگانیک نیز به عنوان حامیان مالی در نمایشگاه امنیت غذائی به معرفی محصولات خود در این زمینه پرداختند. در جریان این همایش مقالات برتر ارائه شد و سخنرانان کلیدی همایش مطالب مفید و کاربردی در عرصه حکمرانی و امنیت غذائی ارائه نمودند. در انتهای برنامه از پژوهشگران برتر، صنایع نمونه تولیدی تقدیر و قدردانی به عمل آمد.
در بخش اجرایی همایش 22 نهاد، موسسه و شرکت از جمله وزارت جهاد کشاورزی، استانداری قم، بانک کشاورزی، معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، موسسه تحقیقات، اصلاح و تهیه بذر و نهال، دانشگاه قم، صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان قم، سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، مرکز علوم و فناوری اطلاعات کشاورزی، سرای نوآوری انار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، شرکت تعاونی کشاورزی گاوداران قم و حومه، اتاق اصناف کشاورزی قم، شرکت تعاونی کشاورزی مرغداران مرغ تخمگذار استان قم، اتحادیه شرکتهای تعاونی تولید روستایی قم، اتحادیه شرکتهای تعاونی کشاورزی دامداران استان قم، شرکت تعاونی کشاورزی مرغداران گوشتی قم و حومه، لوله و اتصالات کشتزاران، اتحادیه شرکتهای تعاونی کشاورزی مرغداران استان قم، شرکت زیست فناور سبز، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قم، پایگاه دادههای علمی، مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) با همدلی و همراهی هرچه تمامتر برگزارکنندگان را یاری دادند. شایان ذکر است کلیه هزینههای برگزاری همایش توسط حامیان مالی پرداخت گردید.