به میزبانی دانشگاه سمنان
آیین آغاز به کار رسمی «نخستین کنفرانس بین المللی گردشگری سمنان، راه ابریشم، فرصتها و چشماندازها» همراه با معرفی و رونمایی از پوستر و همچنین افتتاح دبیرخانه کنفرانس در دانشگاه سمنان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه سمنان، رئیس دانشگاه سمنان در این آیین که رئیس اتحادیه گردشگری شهرهای راه ابریشم در چین نیز به صورت مجازی در این کنفرانس حضور داشت، شهادت رئیسجمهور شهید و شهدای خدمت را تسلیت گفت.
دکتر سعدالدین با اشاره به اینکه ️ هدف دانشگاه سمنان توسعه جامع دانشبنیان است و در این راستا حرکت میکنیم افزود: از طرحهای مرتبط با این هدف استقبال میکنیم و به همین منظور تمام ارکان دانشگاه سمنان برای عملیاتی کردن برنامهها در این زمینه بسیج هستند.
دکتر سعدالدین افزود: کنفرانسهای بین المللی زیادی با موفقیت در دانشگاه سمنان برگزار شده و موضوع اولین کنفرانس بین المللی جاده ابریشم جزء برنامههای توسعهای دانشگاه سمنان است، چرا که اعتقاد داریم گردشگری به عنوان یک تخصص کامل در آمده و باید تلاش کنیم از این توسعه بهره برداری خوبی را برای استان و کشور داشته باشیم.
رئیس دانشگاه سمنان با بیان اینکه از ۶۰ شهر از ۲۰ کشور عضو اتحادیه شهرهای گردشگری راه ابریشم، سمنان به عنوان تنها نماینده ایران در این اتحادیه است اظهار امیدواری کرد: این کنفرانس با همکاری همه علاقهمندان به خوبی در آبانماه امسال برگزار شود.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در این آئین با بیان اینکه شهید دکتر رئیسی بسیار به حوزه گردشگری اهمیت میدادند گفت: حدود 21 مصوبه حمایتی از حوزه گردشگری در دوره دولت سیزدهم تصویب شد.
دکتر شالبافیان افزود: در زمان ریاست جمهوری شهید دکتر رئیسی یک هزار و 610 پروژه افتتاح و 81 پروژه با پیشرفت فیزیکی 80 درصد با حجم سرمایه گذاری 97 هزار میلیارد تومان داریم.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: گردشگری در گفتمان دکتر رئیسی جای گرفت و در زمینه کاهش حوادث و سوانح جادهای نکات مهمی را ارائه کردند.
دکتر شالبافیان با اشاره به میزبانی سمنان در برگزاری نخستین کنفرانس بین المللی گردشگری سمنان، راه ابریشم، فرصتها و چشماندازها گفت: باید از ظرفیتهای این کنفرانس در جهت معرفی سمنان و قابلیتهای گردشگری آن در داخل و خارج از کشور استفاده کرد.
وی با بیان اینکه برگزاری این کنفرانس در زمینه تشویق سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری نیز موثر است اظهار داشت: در کنار برگزاری این کنفرانس میتوان تفاهمنامههایی با دانشگاههایی که در مسیر جاده ابریشم هستند نیز امضاء کرد تا همکاریهای دانشگاهی نیز توسعه یابد.
دکتر عبدالمحمد کاشیان رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه سمنان و دبیر اجرایی نخستین کنفرانس بین المللی گردشگری سمنان، راه ابریشم، فرصتها و چشماندازها نیز گزارشی از برگزاری نشستها و اقدامات انجام شده برای برگزاری این کنفرانس ارائه کرد و گفت: معرفی سمنان به عنوان یک مقصد گردشگری در مسیر راه ابریشم، برندسازی، افزایش شهرت و اعتبار شهر سمنان به عنوان یک مقصد گردشگری، توسعه اقتصادی، تسهیل تبادل دانش و شبکهسازی، نمایش تنوع فرهنگی و میراث فرهنگی و حمایت از شیوههای گردشگری پایدار و توسعه فرهنگ گردشگری پایدار از اهداف برگزاری این کنفرانس است.
موسوی شهردار سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه شهر سمنان بالغ بر دو هزار و 600 سال قدمت دارد گفت: سالانه 17 میلیون مسافر و زائر از استان سمنان عبور میکنند اما این استان بهره کافی را از این ظرفیت نبرده است.
وی با اشاره به میزبانی سمنان در برگزاری کنفرانس بین المللی گردشگری سمنان، راه ابریشم، فرصتها و چشماندازها گفت: با برگزاری این کنفرانس، سمنان میتواند چشماندازی را به صورت جهانی ایجاد کند و اتفاقات خوبی را برای سمنان به همراه داشته باشد.
شهردار سمنان افزود: در دوره ششم شورای شهر سمنان بیش از 15 مصوبه را به صورت خاص برای جاده ابریشم داشتیم.
در پایان این نشست از پوستر نخستین کنفرانس بین المللی گردشگری سمنان، راه ابریشم، فرصتها و چشماندازها رونمایی شد.