به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی
اولین همایش ملی مدیریت در عصر تحولات با تاکید بر فناوری، علم و عمل با پذیرش ۲۵۴ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی، دکتر جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در این همایش با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی امروز یکی از دانشگاههای برجسته کشور و دنیاست، افزود: امروز این دانشگاه تبدیل به یک برند شده است.
وی افزود: با توجه به روابط بین المللی خوب دانشگاه محقق اردبیلی با محققین کشورهای مختلف و با ورود دانشجویان خارجی به این دانشگاه، دانشگاه ما تبدیل به یک دانشگاه بین المللی شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اقدامات موثر این دانشگاه در حوزه روابط بین الملل، گفت: امروز بیش از یک هزار و ۵۰۰ دانشجوی بین المللی در دانشگاه محقق اردبیلی در حال تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه یکی از نظامهای رتبهبندی مهم در دنیا رتبهبندی تایمز است، افزود: در این نظام رتبهبندی، دانشگاه محقق اردبیلی در بین دانشگاههای جوان که قدمت زیر ۵۰ سال دارند، رتبه دوم را کسب کرده است که نشاندهنده همت و تلاش اعضای هیات علمی، اساتید، محققان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی رشته مدیریت را سرآمد رشتهها دانست و گفت: یک متخصص مدیریت در سازمانها میتواند با ساماندهی مطلوب تجهیزات و نیروی انسانی سازمان را به هدف مطلوب خود برساند؛ چراکه اگر سازمانی این سبک را پیش نگیرد، با چالشهای بیشماری روبهرو خواهد شد.
وی با بیان اینکه مدیریت تحولآفرین، مدیریت لازم برای این عصر است، گفت: این سبک مدیریت در بدنه و نقش سازمان در جامعه تحول ایجاد میکند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه فناوری و به خصوص هوش مصنوعی دنیا را متحول کرده است، افزود: مدیری موفق است که به نحو احسن از فناوریهای جدید برای بهبود عملکرد سازمانها بهره ببرد.
وی ابراز امیدواری کرد: نتایج پژوهشهای این همایش در جهت ارتقا و بهبود عملکرد دانشگاه محقق اردبیلی مورد استفاده قرار گیرد.
دکتر حبیب شهبازی شیران رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در سال ۱۴۰۲ با ۳۲۵ مقاله ISC ،۳۶۷ مقاله علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب، ۶۲ طرح پژوهشی، ۱۰۴ مقاله همایشی و ۲۱ ترجمه کتاب نسبت به دو سال گذشته پیشرفت محسوسی را در دانشکده ایجاد کردهاند.
وی افزود: همچنین در حال حاضر ۴۱۸ دانشجوی خارجی در مقطع کارشناسیارشد و ۶۶ دانشجوی خارجی در مقطع دکتری در این دانشکده در حال تحصیل هستند که نسبت به دو سال گذشته افزایش چند برابری را نشان میدهد.
رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این دانشکده در برگزاری بخش نمایشگاهی مرحله دانشگاهی شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت در سال ۱۴۰۲ عنوان دانشکده برگزیده را کسب کرد، ادامه داد: این دانشکده در سال ۱۴۰۲ بیشترین تعداد برنامههای برگزار شده توسط انجمنهای علمی و رتبه برتر بالاترین تعداد طرحهای پژوهشی بین سازمانی را داشته و به عنوان دانشکده برتر شناخته شده است.
وی یادآورشد: کسب دو مقام برگزیده در جشنواره ملی تیتر توسط دو دانشجوی این دانشکده در رشته مدیریت بازرگانی نیز موفقیتی است که در چند روز اخیر کسب شده است.
دکتر قاسم زارعی رئیس اولین همایش ملی مدیریت در عصر تحولات نیز با اشاره به سرعت بالای تغییرات در جهان امروزی، گفت: عرصه مدیریت باید قادر باشد تا خود را با این تغییرات تطبیق دهد، در غیر این صورت محکوم به نابودی است.
وی نمونه بارز این تغییرات را تغییرات در عرصه تکنولوژی دانست و افزود: تطبیق با تغییرات هر روزه تکنولوژی به معنای پذیرش تمامی موارد آن نیست، بلکه به معنای سازگاری با آن است.
رئیس اولین همایش ملی مدیریت در عصر تحولات خاطرنشان کرد: به عنوان فعالان عرصه مدیریت باید قادر باشیم در مرحله اول تغییرات را شناسایی کنیم، سپس تاثیر تغییرات را در سازمان شناسایی کرده و در مقابل آن واکنش نشان دهیم.
وی با بیان اینکه تمامی سازمانها تحت تاثیر بوجود آمدن واقعیتهای نوظهور در بحث مدیریت هستند، گفت: هدف از برگزاری این همایش، کمکرسانی از باب علمی به سازمانهای امروزی به عنوان محل فعالیت مدیران برای بقا و ادامه فعالیت است.
دکتر محمد باشکوه دبیر علمی همایش ملی مدیریت در عصر تحولات نیز با اشاره به قدرت و قابلیت یک مدیر، گفت: مدیر مانند یک معمار وظیفه ترکیب متناسب تمام مصالح و لوازم را برای ایجاد یک پدیده دارد.
وی با اشاره به اینکه مدیریت بینش، نگرش و تفکر است، تصریح کرد: یکی از اهداف برگزاری این همایش ارائه بینش و نگرش مدیریت به مدیران، تصمیمسازان و تصمیمگیران است.
دبیر علمی همایش ملی مدیریت در عصر تحولات با بیان اینکه دنیای امروزی به سرعت در حال تغییر و پیشرفت است، گفت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص جهش تولید با مشارکت مردم، از مسئولان کشوری و استانی تقاضا میشود با تفکر مدیریتی بسترساز مشارکت مردم باشند.
وی با بیان اینکه ۳۲۶ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده است، گفت: با بررسی هیات داوران ۲۵۴ مقاله پذیرش و از میان آنها ۱۰ مقاله به عنوان مقاله برتر معرفی شدند.
گفتنی است در ادامه ضمن ارائه برخی از مقالات، از ۱۰ مقاله برتر و عوامل اجرایی همایش تقدیر به عمل آمد.