با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
اولین همایش ملی نوآوری و فناوری ورزش و تندرستی با هدف شناسایی، تبادل و ترویج یافته های علمی با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در محل دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز، همایش ملی نوآوری و فناوری ورزش و تندرستی با حضور دکتر سجاد محمدعلی نژاد معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر عباسعلی گایینی رییس دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه تهران و جمعی از مدیران، صاحبان ایده و فناوران برگزار شد.
دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ضمن تبریک دهه کرامت و قدردانی از اعضای برگزارکننده این رویداد بزرگ گفت: همایش ملی نوآوری و فناوری ورزش و تندرستی یک همکاری راهبردی فناورانه در دانشگاه تهران است و امیدواریم زیست بوم فناوری در سطح دانشگاه تهران با چنین همکاریهایی توسعه یابد.
دکتر اسدی با اشاره به افتتاح مرکز نوآوری دانشکده علوم ورزشی و تندرستی، خاطر نشان کرد: اولین مرکز نوآوری حوزه علوم ورزشی توسط پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افتتاح شده و در تلاشیم تا نقش موثری در این بخش ایفا کنیم.
وی در ادامه از انتخاب پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان دبیرخانه توسعه فناوری و نوآوریهای تجهیزات و علوم ورزشی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یاد کرد و افزود: نخستین جلسه این دبیرخانه با حضور فعالان و متخصصان صنعت ورزش در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد و ما به عنوان قطب توسعه و فناوری در علوم ورزشی، با ایجاد همافزایی اقدامات مثبتی را در علوم ورزشی از نگاه دانش بنیانی اجرا خواهیم کرد.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، توضیحی از نقش این سازمان در همایش ملی نوآوری و فناوری ورزش و تندرستی ارائه داد و گفت: استارتاپهای برگزیده این همایش، در برنامههای حمایتی مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران پذیرش خواهند شد.
دکتر اسدی همکاری میان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و دانشکده علوم ورزشی و تندرستی را ایده و الگوی خلق زنجیره ارزش چرخشی فناوری و نوآوری در دانشگاه تهران عنوان کرد و اظهار داشت: باید تلاش کنیم تا این چرخه ارزشی در کشور ساری و جاری شود، این چرخه از مراکز نوآوری شروع و با حضور دانشجویان و صاحبان ایده و با حمایت پارکهای علم و فناوری مسیر رشد و بهبود را طی خواهد کرد.
دکتر سجاد محمدعلی نژاد معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ظرفیتهای کشور در حوزه فناوری و نوآوری از جمله ۵۶ پارک علم و فناوری، ۲۸۱ مرکز رشد و بیش از ۱۲۵۰۰ واحد فناور و دانشبنیان مستقر در پارکهای سراسر کشور، گفت: ما در تلاشیم تا با بهرهمندی از فناوریها و نوآوریهای موجود، مسائل اصلی کشور را حل و نیازهای مردم عزیزمان را برطرف نماییم.
دکتر محمدعلی نژاد از انتخاب پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان دبیرخانه توسعه فناوری و نوآوریهای تجهیزات و علوم ورزشی یاد کرد و افزود: ظرفیتهای موجود در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، همجواری با دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه تهران، عضویت مجموعههای فعال در صنعت ورزش از جمله وزارت ورزش و شهرداری تهران در این دبیرخانه و همچنین ظرفیتهای معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم و امکان تجمیع فناوران و دانشبنیانها برای حل نیازهای صنعت ورزش میتواند اقدامات موثری را در این حوزه رقم بزند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اهمیت ایجاد یک جریان کلی در صنعت ورزش، تصریح کرد: سیاستگذاریها و تصمیمات دبیرخانه توسعه فناوری و نوآوریهای تجهیزات و علوم ورزشی میتواند مبنای فعالیتها باشد و با احصاء نیازهای این حوزه، شرکتهای فناور راهاندازی شده و با بهرهمندی از تسهیلات و پشتیبانیهای ارائه شده، به حل نیازهای کشور بپردازند.
وی افزود: تقویت ظرفیتهای موجود در پارکهای علم و فناوری، احصاء و اولویت بندی نیازهای کشور، احصاء دستاوردهای فناورانه شرکتها به ویژه در صنعت ورزش، از جمله اقداماتی است که باید صورت گیرد تا بتوانیم نیازهای صنعت ورزش را در داخل کشور تامین کنیم.
دکتر عباسعلی گایینی رییس دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه تهران ضمن ابراز خشنودی از برگزاری همایش ملی نوآوری و فناوری ورزش و تندرستی گفت: این همایش یک همکاری چندجانبه میان دانشکده علوم ورزشی و تندرستی، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین دانشجویان را رقم زده است.
وی در ادامه با تاکید بر اهمیت و گستردگی صنعت ورزش خاطر نشان کرد: همایش ملی نوآوری و فناوری ورزش و تندرستی به عنوان اولین همایش ملی در این حوزه، موجی است که شروع شده و در ادامه به دستاوردهای اثربخشی منجر خواهد شد.
دکتر گایینی از ارائه ایدههای فناورانه در این همایش صحبت کرد و افزود: این ایدهها میتواند کسب وکارهای بسیاری در صنعت ورزش ایجاد کند که از نتایج نهایی آن اشتغال آفرینی است. اشتغالزایی یکی از اهداف عالی برگزاری این همایش بوده است.
گفتنی است در این همایش پس از مراسم افتتاحیه، پنل ارائه ایدهها و استارتاپهای برگزیده، پنل تخصصی شهرداری، پنل تخصصی بررسی چالشها، نیازها و ایدهیابی فناورانه در صنعت ورزش ایران، پنل مقالات نوآوری و فناوری و همچنین کارگاههای شیوه جذب سرمایه خطرپذیر و آشنایی با حقوق مالکیت فکری در حوزه ورزش و تندرستی برگزار گردید.
در بخش اختتامیه این همایش نیز ایدههای برتر و مقالات برگزیده معرفی و از ایشان تقدیر به عمل آمد.