وزیر علوم خبر داد
زلفیگل گفت: سامانه نظام ایدهها و نیازها را طراحی کردیم و طبق قانون مجلس و شورای انقلاب فرهنگی تمام صنایع و وزارتخانهها موظف هستند نیازها و مسائل خود را در این سامانه ثبت کنند تا پژوهشگران و دانشمندان برای رفع نیازها کار کنند.
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز به نقل از آنا، محمدعلی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد ارتباط صنعت و دانشگاه و جذب هزار دانشجو در یک شرکت خودروسازی اظهار کرد: به دلیل اینکه یکسری حلقههای واسطه برای همرسانی صنعت و دانشگاه را نداشتیم و شاید هم صنعت ما اراده خاصی برای استفاده از ظرفیت دانشگاه ندارد؛ بنابراین تاکنون به هدف مورد نظر در این زمینه نرسیدهایم.
وزیر علوم بیان کرد: امسال با مواجهه چهره به چهرهای که با صنایع داشتیم خوشبختانه توانستیم با بعضی از آنها ارتباط خوبی برقرار کنیم و بسیاری از دانشگاههای کشور مثل دانشگاه هرمزگان، کرمان، سهند تبریز و یزد به صنایع مراجعه کردند و دانشجویان دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد را برای آن صنایع بورس کردند.
وی افزود: شرکت سایپا نیز هزار نفر را به بورسیهها اختصاص داد یعنی ۲۵۰ نفر در دانشگاه صنعتی شریف و ۲۵۰ نفر در دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، علم و صنعت و امیرکبیر و صنعتی شاهرود و خواجه نصیر طوسی هم هرکدام ۱۰۰ نفر را بورس کردند.
زلفی گل تأکید کرد: انرژی اتمی و یا پژوهشگاه هستهای نیز تعدادی را بورس میکنند که گمان میکنم، آغاز خوبی شروع شده و امیدواریم این روند تا سال آینده با پیگیریهایی که انجام میشود، توسعه پیدا کند و صنایع به این باور برسند اگر نخبگان را جذب کنند هم از مهاجرت جلوگیری میشود و هم در آینده در ازای هر نخبهای که به صنعت ورود پیدا میکند، ارتقای بهرهوری خواهند داشت و همچنین محصولاتی با نوآوری بیشتری تولید خواهند کرد.
وزیر علوم گفت: ضمن اینکه سامانه نظام ایدهها و نیازها نیز طراحی کردیم. طبق قانون مجلس و شورای انقلاب فرهنگی تمام صنایع و وزارتخانهها موظف هستند نیازها و مسائل خود را در آنجا ثبت کنند و در معرض دید پژوهشگران و دانشمندان کشور قرار بگیرد تا در راستای رفع نیازها کار کنند.