پنجشنبه، ۱ آذر ۱۴۰۳ - 12:52:53

در مراسم افتتاح دومین همایش ملی فرآورده‌های زنبور عسل مطرح شد

همکاری، نوآوری و نفع رسانی به دیگران در کلیه فعالیت های دانشگاه را از زنبور عسل یاد بگیریم
همکاری، نوآوری و نفع رسانی به دیگران در کلیه فعالیت های دانشگاه را از زنبور عسل یاد بگیریم

رئیس دانشگاه اصفهان درمراسم افتتاح دومین همایش ملی فرآورده‌های زنبور عسل تصریح کرد: زنبور عسل شهد گل را تبدیل به عسل می‌کند که شفای جامعه است و نمونه عینی این عمل، عملیات وعده صادق است.

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه اصفهان، دکتر حسین هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان در دومین همایش ملی فرآورده‌های زنبور عسل که به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد، تصریح کرد: غذای زنبور عسل از شهد بهترین گل‌ها و شکوفه‌ها است و نتیجه‌اش عسلی است که موجب شفا و طراوات ما می‌شود. کارتیمی و گروهی، نوآوری و شفای مردم موضوعاتی است که پیامبر (ص) فرموده انسان باید مانند زنبور عسل این چند ویژگی را داشته باشد.

ایشان در ادامه افزود: این همایش در راستای دو رویکرد راهبردی جامعه محوری و تمدن‌سازی دانشگاه اصفهان برگزار و تحقق عینی یافته است. دانشگاه اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان، مرکز پژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زبستی دارویی پژوهشکده زنبور عسل و گیاهان داروئی خوانسار با همکاری هم این کار گروهی را شکل داده‌اند.

رئیس دانشگاه اصفهان ضمن تشکر از زحمات دکتر دادگستر دبیر اجرایی جوان همایش و همچنین زحمات دکتر محمد ربانی استاد دانشکده علوم زیستی دانشگاه اصفهان، تصریح کرد، این دو استاد ترکیب نسل جدید و نسل قدیم هستند که در کنار هم ترکیب سنت و مدرنیته را ایجاد کردند و در راه‌اندازی رشته زنبورداری و پژوهشکده زنبور عسل همکاری قابل توجهی داشتند. دکتر شمس اردکانی و تیم ایشان نیز، راه‌اندازی رشته زنبور عسل را در حوزه بهداشت و درمان جهت‌دهی کردند بنابراین خصوصیت تعاون و همکاری در حوزه‌های مختلف ظهور و بروز پیدا کرده است و نوآوری در دانشگاه اصفهان رخ داده است. به کمک ترکیب صنعت و دانشگاه قدرت رقابتی در بازار ملی و بین المللی انجام شده است.

رئیس دانشگاه در ادامه با اشاره به تفاوت و تمایز تمدن ایرانی اسلامی و تمدن غربی اظهار کرد: تمدن غربی بر اساس نفع پرستی است ولی تمدن ایرانی اسلامی بر اساس منافع کلی جامعه و ارزش‌های والای انسانی شکل گرفته است.

وی اظهار امیدواری کرد، این همکاری خوب صنایع، تولید کنندگان و دانشگاه مستمر و در آینده تداوم داشته باشد.

وی گفت: مرکز عالی خوانسار رشته زنبور عسل و پژوهشکده زنبور عسل را متناسب با نیاز جامعه راه‌اندازی کردند.

گفتنی است دومین همایش ملی زنبور عسل، با حضور و سخنرانی رئیس دانشگاه اصفهان، جمعی از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پژوهشگران این حوزه، همراه با کارگاه‌های جنبی و نمایشگاه اسناد تاریخی زنبور عسل، از ۲۵ الی ۲۶ مهرماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

امتیازدهی به خبر
اشتراک گذاری
سروش ایتا لینکدین فیسبوک توییتر واتس‌اپ تلگرام گوگل پلاس
نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری پژوهشگر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
جهت دریافت کد تازه، کلیک کنید
ترجمه البرز
اینجا محل تبلیغات شماست