با حضور رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی
همایش امنیت غذایی با رویکرد پدافند غیر عامل توسط اداره پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی ایران و با همکاری دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سالن همایشهای بین المللی رازی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز به نقل از وبدا، در این همایش موضوعاتی از جمله تهدیدات فرهنگی، زیستی، سایبری، شیمیایی، امنیتی و پرتوی ارائه شد و امنیت غذایی در سیستمهای امدادرسانی، طراحی بستههای غذایی در حوادث و بلایا، تغذیه در تجمعات انبوه و سیستمهای ایمنی و بهداشت مواد غذایی از محورهای این همایش بود.
لطیفی، معاون سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور در این همایش به اهمیت امنیت غذایی و تهدیدات در این حوزه اشاره کرد و گفت: پدافند غیرعامل به تحلیل تهدیدات در امنیت غذایی میپردازد و اولویت اصلی این سازمان در این زمینه، دیدهبانی و تحلیلهای مبتنی بر فناوری است.
وی به معرفی چهار حوزه اصلی امنیت غذایی پرداخت و افزود: این چهار حوزه شامل امنیت غذایی، ایمنی و سلامت، حلیت و تهیه و طیب و طاهر بودن غذاست که از منظر اسلام مورد توجه قرار گرفته است.
گفتنی است در این همایش دکتر نادر توکلی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مطلق، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، جانشین کمیته پدافند غیرعامل وزارت بهداشت، جمعی از مدیران و اعضای دبیرخانههای این شورا در دانشگاههای علوم پزشکی، کارشناسان پدافند غیرعامل سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران و دبیران کمیته پدافند غیرعامل بیمارستانهای خصوصی و دولتی شهر تهران حضور داشتند.