مشاور عالی ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی

بهره‌گیری از دانش شناختی و ارتقای قابلیت‌های شناختی در جامعه از راه‌های مقابله با معضل اعتیاد است
بهره‌گیری از دانش شناختی و ارتقای قابلیت‌های شناختی در جامعه از راه‌های مقابله با معضل اعتیاد است

مشاور عالی ستاد توسعه علوم وفناوری های شناختی در امور آموزش و رییس شانزدهمین کنگره دانش اعتیاد، بهره‌مندی از دانش شناختی و ارتقای قابلیت‌های شناختی را از راه‌های پیشگیری و مقابله با معضل اعتیاد درجامعه دانست و گفت: موضوع اعتیاد یک مسئله شناختی است.

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز، دکتر محمد تقی جغتایی با بیان اینکه اعتیاد یک موضوع چند جانبه است، اظهار داشت: امروزه اعتیاد یک امر زیستی، اجتماعی و روانی محسوب می‌شود و برخلاف دیگر معضلات، سلامت فرد را درگیر و با خطر مواجه می‌کند.

وی افزود: دانش اعتیاد یک دانش بین رشته‌ای و چند عاملی است و به موضوعات بیولوژی، روانشناختی و روانپزشکی ارتباط دارد و تلاش می‌شود با افزایش تاب آوری در جامعه و با بهره گیری از شیوه‌های شناختی، فرد توانایی "گفتن نه" در برابر اعتیاد را داشته باشد.

رییس شانزدهمین کنگره دانش اعتیاد تصریح کرد: در این رویداد علمی و تخصصی سعی بر آن است با تبادل آخرین یافته‌ها و نتایج تحقیقاتی اساتید، دانشمندان و محققان، با استفاده از شیوه‌های شناختی، راهکارهای مناسب برای کاهش تقاضا، پیشگیری و مداخلات درمانی ارایه شود.

وی با اشاره به اینکه درمسئله اعتیاد به موضوع زیست شناختی این معضل کمتر توجه شده است، گفت: برای مقابله با این مسئله جنبه‌های بالینی و روانپزشکی نیز به آن اضافه شده است.

رییس شانزدهمین کنگره دانش اعتیاد با اعلام این مطلب که در این رویداد علمی و تخصصی موضوعات سیاست گذاری در اعتیاد، شیوه‌های مبتنی بر شواهد در درمان انواع وابستگی، شیوه‌های مبتنی بر شواهد در پیشگیری از اعتیاد، کاهش آسیب، آسیب‌های جدید و رویکردهای نوین مورد بررسی و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

شانزدهمین کنگره دانش اعتیاد به مدت سه روز از ۲۹ شهریور ماه جاری به صورت حضوری در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار و بیش از ۴۰ پنل با موضوعات تخصصی در محورهای مختلف ارائه خواهد شد.

علاقمندان و متقاضیان می‌توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر ازطریق آدرس www.ascongress.org اقدام نمایند.

امتیازدهی به خبر
اشتراک گذاری
سروش ایتا لینکدین فیسبوک توییتر واتس‌اپ تلگرام گوگل پلاس
نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری پژوهشگر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
جهت دریافت کد تازه، کلیک کنید
ترجمه البرز
اینجا محل تبلیغات شماست