افشین در مراسم رونمایی از دستاوردهای دانش‌بنیان گیلان تاکید کرد

افزایش شرکت های دانش بنیان به 30 هزار شرکت تا پایان برنامه هفتم
افزایش شرکت های دانش بنیان به 30 هزار شرکت تا پایان برنامه هفتم

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور در سفر به استان گیلان در حاشیه بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان این استان از تعریف بسته‌های حمایتی ویژه برای توسه شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور امروز در حاشیه بازدید از مجموعه کارگاهی دانش‌بنیان فشتام رشت با اشاره به ظرفیت بسیار خوب شرکت‌های دانش‌بنیان بومی که در زمینه‌های مختلف فعالیت دارند، اظهار کرد: هم اینک ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعال است که طبق برنامه هفتم توسعه به ۳۰ هزار شرکت خواهد رسید.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گیلان در حوزه‌های مختلف از جمله منابع انسانی افزود: افراد باهوش‌ و با استعداد بسیاری در استان‌های شمالی هستند و گیلان در بین نخبگان کشور سهم زیادی دارد اما از ‌پتانسیل نخبگان کمتر استفاده شده است.

افشین افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان، محور محرک تولید، اشتغال و اقتصاد در کشور است و دولت چهاردهم نیز برنامه ویژه‌ای برای توجه به این شرکت‌ها، پارک‌های علم و فناوری و استفاده از ظرفیت آن‌ها برای رشد و توسعه دارد.

وی با بیان اینکه گیلان نیز نقش ویژه‌ای در ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان دارد، گفت: طبق آمارهای موجود، یکصد شرکت دانش بنیان در استان گیلان در زمینه‌های مختلف فعالیت می‌کنند که باید بسترهای لازم برای بهره برداری از ظرفیت آن‌ها را فراهم کنیم.

معاون علمی رئیس‌جمهور با بیان اینکه بسته‌های حمایتی خوبی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است، گفت: دولت چهاردهم توجه ویژه‌ای به تولیدات و اقتصاد شرکت‌های دانش بنیان دارد چرا که این شرکت‌ها می‌توانند در رشد اقتصادی کشور و ایجاد اشتغال برای جوانان بسیار موثر باشند.

در ادامه این سفر یک روزه، معاون علمی رییس جمهور با همراهی استاندار گیلان و جمعی از مسئولان استان از نمایشگاه محصولات شرکت‌های دانش بنیان در فشتام رشت دیدن کرده و از نزدیک در جریان مسائل، ظرفیت‌ها و توانایی‌های دانش‌بنیان‌های استان قرار گرفت.

در این نمایشگاه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان استان از جمله ترانس تروئید قدرت و استبلایزر ولتاژ برق، تولید نیمه صنعتی ربات سمپاشی هوایی هوشمند و ارائه خدمات مرتبط، طراحی تولید نصب و راه اندازی سامانه‌های قرائت از دور برای صنایع برق و گاز و برخی دیگر از محصولات تولیدی به نمایش درآمده است.از دیگر دستاوردهای به نمایش درآمده در این نمایشگاه تولید نهال سالم و گواهی شده از ارقام مختلف کیوی فروت، تولید سنگ مصنوعی نانو پلیمر، طراحی و نگهداری نرم افزارهای تحت وب و طراحی و توسعه سامانه‌های خدمات نوین است.

در ادامه این بازدید از یک محصول شرکت دانش‌بنیان برای کنترل و مهار گیاه سنبل آبی که معضل جدی تالاب انزلی و سایر تالاب‌های استان است، رونمایی شد. در این محصول به گفته تولید کننده ترکیبات شیمیایی و خطرناک مانند سموم و آفت کش‌ها استفاده نشده و آسیبی به طبیعت و محیط زیست تالاب و اطراف آن وارد نمی کند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری همچنین از ۱۵ شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری گیلان در شهرک صنعتی رشت دیدن کرد.

افشین، در بدو ورود به استان گیلان، با همراهی هادی حق شناس استاندار گیلان ضمن قرائت فاتحه و نثار گل به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد و یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشت.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور در سفر امروز خود به استان گیلان ضمن دیدار با آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان نشست‌هایی نیز با نخبگان، برترین‌های المپیادهای علمی دانشگاهیان و اعضای هیات علمی خواهد داشت.

امتیازدهی به خبر
اشتراک گذاری
سروش ایتا لینکدین فیسبوک توییتر واتس‌اپ تلگرام گوگل پلاس
نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری پژوهشگر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
جهت دریافت کد تازه، کلیک کنید
ترجمه البرز
اینجا محل تبلیغات شماست