در بازدید معاون علمی رئیس جمهور از مرکز تحقیقات سلامت غذا عنوان شد
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهور ضمن بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذا، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی، مرکز رشد فناوریهای دارویی و دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توانمندیهای این مراکز و دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان در حوزه غربالگری، شناسایی اصالت، کیفیت و سلامت مواد غذایی در قالب طرح جامع سلامت آشنا شد.
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، حسین افشین، حین بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به پیشبرد فاز سوم طرح جامع سلامت، اشاره و اظهار کرد: این فاز با بهرهگیری از همکاریهای بین المللی و جدیدترین روشهای روز دنیا در راستای مدیریت سلامت غذا، کنترل، مدیریت و پیشگیری از سموم و آلایندهها در مواد غذایی و ارتقای فرهنگ سلامت غذا در حال انجام است.
وی یکی از شاخصهای مهم حوزه تغذیه را «امنیت غذایی» خواند و گفت: میزان وجود سموم در مواد غذایی از مهمترین ابعاد امنیت غذایی است که این آزمایشگاه پس از گذراندن فاز سوم، به عنوان نخستین آزمایشگاه در کشور، میتواند تا 460 سموم موجود در مواد غذایی را شناسایی کند.
افشین، شناسایی اصالت، کیفیت و سلامت غذا را از جمله کارکردهای مهم این آزمایشگاه برشمرد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، تصریح کرد: این طرح «پایگاه اطلاعات» بسیار خوبی را برای کشور ایجاد خواهد کرد و در ادامه افزایش کیفیت و کمیت مواد غذایی را به دنبال خواهد داشت.
افشین همچنین، به ضرورت دقت در ساخت دستگاههای آزمایشگاهی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه دانشبنیانها در این مسیر نیز به خوبی درخشیدند و طبق گزارشی که ارائه شد توانسته اند تجهیزاتی را با کیفیتی معادل نمونههای خارجی بومی سازی کنند.
وی در پایان سخنان خود، اعتماد و حمایت از شرکتهای دانشبنیان داخلی را منشاء اتفاقات بزرگ در کشور خواند.
معاون علمی رئیس جمهور همچنین در حاشیه این بازدید، توسعه همکاریهای سه جانبه مابین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی را در راستای پیشبرد فاز سوم طرح جامع سلامت، پیشنهاد داد.