در نشست مشترک رئیس صندوق نوآوری و مدیرعامل بانک تجارت مطرح شد
راهکارهای توسعه همکاریهای دوجانبه در نشست مشترک رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک تجارت در محل صندوق نوآوری بررسی شد.
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، نشست مشترک دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و دکتر هادی اخلاقیفیض مدیرعامل بانک تجارت با هدف بررسی راهکارهای توسعه همکاریهای دوجانبه میان صندوق نوآوری و بانک تجارت با حضور جمعی از معاونان و مدیران این دو نهاد در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
تلاش صندوق نوآوری، ارتقاء سطح تعاملات با شبکه بانکی است
در این نشست، دکتر محمدصادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی درباره همکاریهای صورت گرفته میان این صندوق با بانک تجارت عنوان کرد: بانک تجارت، به عنوان یک بانک خوشنام و فعال در زمینه همکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی و ارائه تسهیلات و صدور ضمانتنامهها به شرکتهای دانش بنیان شناخته میشود.
خیاطیان هدف از برگزاری این نشست را بررسی راهکارهای توسعه همکاریهای دوجانبه میان صندوق نوآوری و بانک تجارت برای توسعه اقتصاد دانش بنیان عنوان کرد و گفت: بانک تجارت برای ما یک شریک و همکار در زیستبوم نوآوری کشور محسوب میشود. طبق قانون، منفعت و سود حاصل از تمامی راهکارهای توسعه، تنها برای اقتصاد شرکتهای دانش بنیان و ذینفعانی است که باید مسیر پیشرفت را برای آنها میسر کنیم.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: ما در صندوق نوآوری تلاشهای بسیاری در راستای تغییر رویکرد شبکه بانکی به شرکتهای دانش بنیان انجام دادهایم تا به این شرکتها همانند دیگر مراجعهکنندگان به شبکه بانکی نگاه نشود. دغدغه ما در صندوق نوآوری، رشد اقتصاد شرکتهای دانشبنیان است به همین دلیل ضمن درک مشکلات و سیاستهای انقباضی نظام بانکی، با تمام قوا، آماده تعامل و همکاری با بانک تجارت هستیم.
خیاطیان در پایان تصریح کرد: صندوق نوآوری هیچگاه به دلیل مشکلات موجود، تعاملات خود را با شبکه بانکی قطع نکرده و همواره در تلاش است تا سطح همکاریها را برای اعتلای اقتصاد دانش بنیان در کشور ارتقاء بخشد.
مبنای بانک تجارت توسعه همکاریها با صندوق نوآوری است
دکتر هادی اخلاقیفیض، مدیرعامل بانک تجارت نیز در این نشست با بیان اینکه دانشیتر و فکورتر از صندوق نوآوری و شکوفایی مجموعهای را نمیشناسم، اظهار کرد: اگر صندوق نوآوری نبود، امروز مفهوم دانشبنیانی در کشور موضوعیتی نداشت.
مدیرعامل بانک تجارت، توسعه خدمات و تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان را از برنامهها و دغدغههای این بانک عنوان کرد و گفت: بانک تجارت خود را مکلف به ارائه خدمات و تسهیلات به دانشبنیانها در همکاری با صندوق نوآوری میداند. امیدوارم تدوین یک برنامه مشخص در این نشست، مبنایی برای توسعه همکاریهای بانک تجارت با صندوق نوآوری باشد.
اعطای 475 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به شرکتهای دانش بنیان از سوی بانک تجارت در سال 1402
دکتر روحالله ذوالفقاری، معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با اشاره به پیشینه این صندوق گفت: حدود ۱۰ سال از فعالیت صندوق نوآوری میگذرد. بازهای از این مدت زمان، صرف شکلگیری مقررات و جلب اعتماد عمومی و نیز دولتها شد تا ثابت شود که دانشبنیانها برای اقتصاد کشور مفید و کارآمد هستند.
وی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از همکاری بانک تجارت با صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ضمانتنامههایی که بانک تجارت در شش ماهه نخست سال جاری صادر کرده، ۹۰ درصد کل عملکرد این بانک در سال گذشته است که نشان از رشد قابل توجه در این حوزه است. طبق تسهیلات تکلیفی تبصره ۱۸، بانک تجارت در سال گذشته ۵۰۰ میلیارد تومان خدمات مالی به شرکتهای دانش بنیان ارائه کرده که حدود ۹۵ درصد از این مبلغ در راستای ایجاد اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهها به این شرکتها پرداخت شده که اتفاق ارزندهای است.
به گفته ذوالفقاری، بانک تجارت طی سالهای ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ به عنوان بانک نخست در حمایت از دانش بنیانها، بهترین عملکرد را در ارائه تسهیلات و ضمانتنامه به این شرکتها داشته است.